Lauri Nurmen juttu kuului vuoden 2016 parhaimmistoon

 

Lännen Median toimittajan Lauri Nurmen juttu Poliitikot ja yliopisto-opiskelijat ovat suuria pelkureita (Lännen Media, 30.9.2016) on ehdolla Sanomalehtien Liiton vuosittain järjestämässä Paras juttu -kilpailussa.

Kilpailussa valitaan vuoden 2016 aikana julkaistu paras juttu kolmessa sarjassa, jotka ovat Uutis-, Feature- ja Näkökulma-sarja. Parhaat jutut palkitaan Hämeenlinnassa Sanomalehtien Liiton kevätseminaarin yhteydessä 4.5. 2017.

Nurmen juttu kilpailee Näkökulma-sarjassa neljän muun lehtijutun kanssa.

– ”Poliitikot ja yliopisto-opiskelijat ovat suuria pelkureita” syntyi muistaakseni suuresta tunteen palosta, hetkessä eläen ja työajan ulkopuolella. Kuten paras journalismi niin usein, kiittelee Lännen Median päätoimittaja Matti Posio.

– Onnittelut Laurille silmiä avaavasta kirjoituksesta, joka täten pääsee vuoden parhaiden kokoomakirjaan.

Uutissarjaan osallistui yhteensä 37 juttua, Feature-sarjaan 96 juttua ja Näkökulma-sarjaan 58 juttua. Tuomaristo valitsi yhteensä 191:stä jutusta jokaiseen sarjaan viisi juttua.

Tuomaristoon kuuluvat toimittajat Reetta Räty ja Heikki Hakala sekä julkaisupäällikkö Silja Tenhunen.

 

 

Täältä voit lukea Lauri Nurmen jutun: Poliitikot ja yliopisto-opiskelijat ovat suuria pelkureita