Riikka Happonen on Lännen Median uusi palvelujournalismin tuottaja. Tässä hän seuraa kasvattajalehtensä Hämeen Sanomien aamupalaveria.

Riikka Happonen Lännen Median teemasivujen vetäjäksi

Lännen Median palvelujournalismin tuottajaksi on nimitetty Riikka Happonen, 43, Hämeen Sanomista. Riikka aloittaa tehtävässä ja maakuntalehtien valtakunnallisen yhteistoimituksen johtoryhmän jäsenenä syyskuun alusta 2017.

Riikka on työskennellyt Lännen Median yhteistoimituksessa alusta eli syksystä 2014 lähtien: ensin Hämeenlinnan uutistoimittajana, sitten Helsingin uutistoimittajana ja vuoden alusta LM Teeman toimittajana. Viimeksi Riikka on organisoinut Lännen Median ruokasisältöjen tuottamisen uudelle mallille Hämeenlinnaan.

Aiemmin Riikka on toiminut monipuolisissa tehtävissä kotilehdessään Hämeen Sanomissa, muun muassa kaupunkitoimituksen vetäjänä, politiikan toimittajana ja uutispäällikkönä.

Palvelutuottajan (”teematuottajan”) tehtäviin kuuluu muun muassa päivittäisten teemasisältöjen Elämä, Terveys, Kuluttaja, Ruoka, Matkailu, Auto ja liikenne sekä Koti tuottaminen mukana oleviin 11:een maakuntalehteen ja niiden verkkosivuille.

Riikka seuraa tuottajan tehtävässä Annukka Latvalaa, joka siirtyy syksyllä I-Medioihin Ilkan ja Pohjalaisen taloustoimittajaksi Seinäjoelle.

Lue Riikka Happosen aiempi haastattelu ruokatoimittajan työstä:

Tekijä esiin, osa 1: Ruokasivujen uusi elämä