Haluatko saada Twitter-virtaasi ajankohtaisia ja pysäyttäviä omia uutisia maakuntien ykkösmedioilta? Seuraa Twitterissä uutta uutistiliä @UutisiaLM – saat seuraajana pelkästään linkkejä 11 sanomalehden yhteisen Lännen Median tuottamiin luotettaviin uutisiin. Ei muuta. Uutistilimme tunnistat punaisesta purjelaivasta.

Jos olet media-alan ammattilainen tai muuten kiinnostunut Lännen Median toiminnasta, kannattaa seurata myös tuotantoyhtiömme yleistä tiliä käyttäjätunnuksella @lannenmedia. Korporaatiotilin tunnistat mustasta purjelaivasta.

Lisäksi löydät Twitteristä yhteistuotannosta vastaavan päätoimittajan @mattiposio henkilökohtaiset tviitit. Voit olla yhteydessä uutispäälliköihin, he ovat @jussiorell ja @marjooikarinen, tai voit tarjota aihetta hyötyjuttuun, reportaasiin tai henkilökuvaan tuottajalle @happonenriikka.

Moni Lännen Median toimittajista on henkilökohtaisesti aktiivinen Twitterissä, kokeile esimerkiksi Kirsi Turkkia, Henripekka Kalliota tai Markku Uharia. Yksityisillä tileillään toimittajamme viestivät vapaasti omissa nimissään ja etupäässä omia näkemyksiään.

Jos sinulla on ehdotuksia tai toiveita siitä, miten meidän kannattaisi Twitterissä tai muualla sosiaalisessa mediassa olla tavoitettavissa, lähetä kommenttisi esimerkiksi palautelomakkeen avulla.