Valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas Paavo Väyrynen kampanjoi keskustan presidenttiehdokkaan Matti Vanhasen kotikunnassa Nurmijärvellä. Päivä oli luminen ja kuulolle tuli kourallinen ihmisiä. Ehdokas kantoi itse mukinsa.

Joel Maisalmi otti kuukauden uutiskuvan – ”Tietä Väyryselle!”

Lännen Median tammikuun kuvaksi on valittu Joel Maisalmen otos Paavo Väyrysestä.

Kuvassa Väyrysen ja vuoden 2018 presidentinvaalien henki tiivistyy vahvana. Joel kuvasi Väyrysen kampanjoimassa presidenttiehdokas Matti Vanhasen kotikunnassa Nurmijärvellä. Väyrynen piti kampanjatilaisuuden Nurmijärven kaupungintalon valtuustosalissa. Väyrynen kantoi itse kampanjamukinsa autoon ja kohti seuraavaa kampanjaetappia.

Pieni, mutta oivaltava palkintoraati piti kuvaa erinomaisena. Päätoimittaja Matti Posio luonnehtii otosta hyväksi uutiskuvaksi, koska se on konstailematon, ilmeisen lavastamaton, ja se tarttuu hetkeen. Samalla otos on ajaton ja ikoninen: kuvaa on hyödynnetty ja voidaan hyödyntää vielä monta kertaa Väyrysen periksiantamatonta yksinäistä kamppailua käsittelevissä jutuissa.