MIKÄ ON LÄNNEN MEDIA?
Perustietoa meistä

 

levikkikarttaLännen Media on Alma Media Kustannus Oy:n, Turun Sanomat Oy:n, I-Mediat Oy:n, Kaleva Oy:n, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n, Hämeen Sanomat Oy:n ja SLP Kustannus Oy:n maakuntalehtien yhteinen toimituksellisen sisällön tuotantoyhtiö.

Lännen Media tuottaa sisältöä 11 sanomalehteen, jotka ovat Aamulehti, Forssan Lehti, Hämeen Sanomat, Ilkka, Kainuun Sanomat, Kaleva, Keskipohjanmaa, Lapin Kansa, Pohjalainen, Satakunnan Kansa ja Turun Sanomat.

Lännen Media on osakaslehtien sisällön ja journalistisen tuotekehityksen tekijä. Avaamme lukijalle uutisten merkityksen – verkossa nopeasti, lehdessä syventävällä otteella ja omasta näkökulmasta.

Tuotamme lehdille kotimaan, talouden ja ulkomaan uutisia lehtiin sekä sähköisiin palveluihin. Teemme tekstiä, kuvaa, grafiikkaa ja videoita.

Lännen Media tuottaa lehdissä ja niiden verkkosivuilla julkaistavia kotimaan-, talous- ja ulkomaanuutisia, ruoka- ja matkailusivujen kaltaista päivittäin vaihtuvaa teemasisältöä. Teemme myös laajan, syventävän lukupaketin ennen muuta viikonlopun lehtiin.

Lännen Mediassa työskentelee 40 journalistia kaikista 12 osakaslehdestä.

LEVIKKIMME
550 000 painettua lehteä

Osakaslehtien yhteenlaskettu levikki on noin 500 000 kappaletta ja lukijakunta noin 1,2 miljoonaa henkeä. Lehtien kokonaistavoittavuus on noin 2,1 miljoonaa suomalaista.