MIKÄ ON LÄNNEN MEDIA?
Perustietoa meistä

levikkikartta

Lännen Media on parhaiden suomalaisten maakuntamedioiden yhteenliittymä, joka palvelee osakkaidensa lukijakuntaa laatusisällöillä valtakunnasta ja ulkomailta.

Lännen Media Oy on osakkaidensa Alma Media Kustannus Oy:n, Hämeen Sanomat Oy:n, I-Mediat Oy:n, Kaleva Oy:n, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n, SLP Kustannus Oy:n, Turun Sanomat Oy:n ja Marva Media Oy:n maakuntalehtien yhteinen toimituksellisen sisällön tuotantoyhtiö.

Lännen Media tuottaa sisältöä 12 sanomalehteen, jotka ovat Aamulehti, Forssan Lehti, Hämeen Sanomat, Ilkka, Kainuun Sanomat, Kaleva, Keskipohjanmaa, Lapin Kansa, Pohjalainen, Satakunnan Kansa, Länsi-Suomi ja Turun Sanomat.

Lännen Media on osakaslehtien reaaliaikaisen ja päivittäisen sisällön sekä journalistisen tuotekehityksen tehostaja. Kerromme omaleimaisesti ja maakuntien näkökulmasta katsottuna olennaisimmat uutiset niin kotimaasta kuin maailmalta. Avaamme uutisen merkityksen, palvelemme lukijaa ja helpotamme arjen sujumista monin tavoin. Syvennämme osakaslehtiemme tarjontaa laadukkailla tilaajasisällöillä.

Tuotamme uutisia, palvelujuttuja ja taustoittavaa feature-aineistoa vain osakaslehdillemme. Lännen Median sisällöt eivät ole saatavissa mistään muualta kuin mukana olevien lehtien digitaalisista julkaisuista ja painetuista lehdistä. Maistiaisia tarjonnastamme saat muun muassa seuraamalla Twitter-tiliä @UutisiaLM.

Lännen Median yhteissisältöjä tekemässä on yhteensä noin 40 journalistia, jotka työskentelevät Helsingin pääkaupunkitoimituksen ja Tampereen tuotantodeskin ohella 10 kaupungissa halki Suomen. Lännen Median yhteistuotannosta vastaava päätoimittaja on Matti Posio.

LEVIKKIMME
500 000 painettua lehteä

Osakaslehtien yhteenlaskettu levikki on noin 500 000 kappaletta ja lukijakunta yli miljoonaa henkeä. Lehtien kokonaistavoittavuus digi mukaan lukien on noin kaksi miljoonaa suomalaista.